Welkom

Welkom op de website van Gerrits Machinaal Timmerwerk. Wij produceren alle soorten houten kozijnen, ramen, deuren en prefab onderdelen voor klanten als aannemers en particulieren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie er is altijd een passende oplossing.

De diversiteit en snelheid van leveren is onze kracht! Of het nu een schuifpui is, een stelkozijn, luxe voordeur, sierlijst of een aftimmerlat. Alles gaat tegen zeer korte levertijden en marktconforme prijzen. Dit zowel in kleine als in grote productieseries. Altijd is er sprake van een hoge servicegraad. Tevens kenmerken onze producten zich door een hoge kwaliteit, zorgvuldig in maatwerk en de diverse mogelijkheden.

Gerrits Machinaal Timmerwerk zet zich in voor u, daar kunt u op vertrouwen!

U vraagt een offerte aan, u geeft ons eventueel opdracht en het product word geleverd, dit alles loopt via één aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt. Indien gewenst word alles voor u in detail uitgewerkt en samen met u tot een definitieve productieset uitgewerkt zodat u precies weet wat voor product u krijgt en welke kosten eraan verbonden zijn. Duidelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid daar staan wij voor.

Onze houtproducten kunnen indien gewenst geleverd worden met een keurmerk denk hierbij aan bijvoorbeeld PEFC en FSC. Op verzoek is het spuiten in een aflak in alle standaard Ralkleuren mogelijk. Ook kunnen wij zorg dragen voor het leveren en plaatsen van glas, insectenwering en rolluiken.

Naast de producten die wij aanbieden verlenen wij ook service waar het nodig is. Wij staan altijd klaar met adviezen en hebben op deze wijze een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Naast de standaard detaillering is er in overleg alles mogelijk van klassiek tot modern en alles daar tussen.

Bij Gerrits Machinaal Timmerwerk vindt u precies wat u zoekt!